Avís

El lloc web Medisport.ad té com a objectius:

  • presentar i donar informació sobre Medisport, centre de medicina i fisioteràpia situat a Avinguda Meritxell, 30 1r pis AD500 Andorra la Vella, inscrit al Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris i Sociosanitaris d'Andorra amb el número 204 i data d'inscripció 15/10/1999, i número de registre tributari L-707969-P
  • donar informació en general sobre la pràctica saludable d’activitat física, ja sigui a nivell de lleure o be en la pràctica esportiva mes exigent

 

Aquestes pàgines subscriuen els principis de bona pràctica de Web Mèdic Acreditat, programa d'acreditació de qualitat de webs mèdics del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona.

Els consells mèdics o de salut suggerits en aquest lloc web son proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats, quan la informació prové d’enllaços externs, aquests son clarament identificats.

El Dr Bernat Escoda Alegret, col·legiat nº 194 del Col·legi Oficial de Metges d'Andorra, especialitzat en medicina de l’activitat fisica i de l’esport es responsable del contingut d’aquest lloc web.

Alguns continguts poden ser realitzats per d’altres professionals que seran degudament identificats.

La informació proporcionada en aquest lloc està dirigida a complementar, no a reemplaçar, la relació que hi ha entre un pacient o visitant i el / la seu / seva metge / metgessa actual.

Aquest lloc web respecta la confidencialitat de les dades relatives a pacients i visitants, incloent la seva identitat personal, que es puguin recollir. Aquestes dades son emmagatzemades a la base de dades de Medisport, que assumeix les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació d'acord amb el que estableix la legislació sobre protecció de dades vigent a Andorra (i la Ley Organica 15/1999 de Protección de Datos de Caracter Personal espanyola)

L'usuari pot, en qualsevol moment, exercir el dret a accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades de caracter personal subministrades a Medisport.ad, mitjançant comunicació escrita adreçada a:

Medisport, Avinguda Meritxell, 30 1r pis AD500 Andorra la Vella, ANDORRA

o per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   

Sempre que ho considerem oportú la informació continguda en aquest lloc serà confirmada amb referències clares a les fonts de les dades i, sempre que es possible, establim hipervincles a aquestes dades. La data de l'última modificació d'una pàgina clínica estarà clarament identificada.

Malgrat que sempre intentem oferir informació de la manera més clara possible, podeu demanar qualsevol aclariment ocasional a la nostra adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El finançament d’aquest lloc web es fa exclusivament a càrrec de Medisport, excloent qualsevol altra aportació. El lloc web de Medisport no conté publicitat.

 

El webmaster Dr Bernat Escoda Alegret

 

Web Mèdic Acreditat

Centre Mèdic Pas

Centre Mèdic Pas de la Casa

Navega en català

Centre Mèdic Pas de la Casa

Safe Snow Sports

Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter