Services

A MEDISPORT NOUS DEBUTONS UNE NOUVELLE ETAPE...

Santé, bien-être et immersion dans la nature

EXPERIENCES TRANSFORMATRICES DE SANTE, BIEN-ETRE ET… NATURE

Que fais-tu quand tu souffres de mal au dos ou de douleurs musculaires? sais-tu comment gérer la fatigue ou le manque de concentration? As-tu des stratégies pour contrôler l’angoisse? Sais-tu te détendre quand tu en as le plus besoin?

Nous savons que le corps que le corps ressent des douleurs, gênes ou mal-être divers dus au stress, notre style de vie, nos relations… Nous savons également que nombre de ces symptômes peuvent être gérés directement par ceux qui ont appris à écouter leur corps et qui grâce à des techniques simples savent retrouver un point d’équilibre et santé.

A Medisport nous voulons développer le potentiel de chacun pour prendre soin de sa propre santé. Pour cela nous avons créé un programme qui t’enseigne comment le faire, profitent de la magie du contact avec la nature.

En savoir plus

El lloc web Medisport.ad té com a objectius:

  • presentar i donar informació sobre Medisport, centre de medicina i fisioteràpia situat a Avinguda Meritxell, 30 1r pis AD500 Andorra la Vella, inscrit al Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris i Sociosanitaris d'Andorra amb el número 204 i data d'inscripció 15/10/1999, i número de registre tributari L-707969-P
  • donar informació en general sobre la pràctica saludable d’activitat física, ja sigui a nivell de lleure o be en la pràctica esportiva mes exigent

Aquestes pàgines subscriuen els principis de bona pràcticade Web Mèdic Acreditat, programa d'acreditació de qualitat de webs mèdics del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Els consells mèdics o de salut suggerits en aquest lloc web son proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats, quan la informació prové d’enllaços externs, aquests son clarament identificats.

El Dr Bernat Escoda Alegret, col·legiat nº 194 del Col·legi Oficial de Metges d'Andorra, especialitzat en medicina de l’activitat física i de l’esport es responsable del contingut d’aquest lloc web.

Alguns continguts poden ser realitzats per d’altres professionals que seran degudament identificats.

La informació proporcionada en aquest lloc està dirigida a complementar, no a reemplaçar, la relació que hi ha entre un pacient o visitant i el / la seu / seva metge / metgessa actual.

Sempre que ho considerem oportú la informació continguda en aquest lloc serà confirmada amb referències clares a les fonts de les dades i, sempre que es possible, establim hipervincles a aquestes dades. 

La data de l'última modificació d'una pàgina clínica estarà clarament identificada.

Malgrat que sempre intentem oferir informació de la manera més clara possible, podeu demanar qualsevol aclariment ocasional a la nostra adreça electrònica Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

El finançament d’aquest lloc web es fa exclusivament a càrrec de Medisport, excloent qualsevol altra aportació. El lloc web de Medisport no conté publicitat.