Salut i benestar

Salut, benestar i immersió en la natura

Experiències transformadores de salut, benestar i… natura

Com ho fas quan tens mals d'esquena o dolors musculars? saps com treballar el cansament o la manca de concentració? Tens estratègies per canalitzar l'angoixa? Saps relaxar-te quan més ho necessites?

Sabem que el cos experimenta dolors, molèsties o malestars diversos derivats de l'estrès, de l'estil de vida, o de les relacions que tenim. Però també sabem que molts d'aquests símptomes poden ser resolts directament per les persones que han après a escoltar el seu cos, i que, a través de tècniques senzilles, saben tornar a un punt d'equilibri i salut.

A Medisport volem desenvolupar el potencial de cada persona de tenir cura de la pròpia salut. Per això hem creat un programa que t'ensenya com fer-ho, aprofitant la màgia del contacte amb la natura.

Què t'oferim?

Que aprenguis a escoltar el teu cos perquè puguis ser part activa en la identificació i resolució de petits problemes de salut, que si no es tracten a temps, poden empitjorar o cronificar-se. De la mà dels nostres terapeutes aprendràs tècniques senzilles i pràctiques per millorar la teva salut, que després podràs viure en una experiència de pràctica en plena natura.

Una visió integrada de la medicina, que treballa en quatre dimensions: el cos físic, l'emocional, el mental i l'energètic, que convida el pacient a ser coprotagonista de la seva millora.

Ho farem en tres passos:

 • Visita mèdica on line 40': conversa amb el nostre metge especialista. Plantejament d'estratègies d'autocuració personalitzades.
 • T’assignem un professional que t'enseyarà:
  • Autotractar-te punts de dolor
  • La tècnica de relaxació de Jackobson, entre altres
  • Tècniques de respiració abdominal;
  • Harmonitzar les quatre dimensions de la salut: físic, emocional, mental i energètic
 • Et portem en un entorn únic de natura perquè experimentis la reconnexió amb la natura, per integrar la teva consciència corporal amb la consciència ecològica.

Per què amb Medisport?

 • 20 anys d'experiència implementant les darreres tècniques en prevenció de la salut mitjançant l'activitat física.
 • Perquè creiem en la capacitat d'autocura de les persones i una visió holística de la medicina.
 • Perquè sabem que el contacte profund amb la natura potencia i accelera el reequilibri de totes les dimensions de la salut de la persona.

Aprèn a autotractar punts de dolor i escoltar el teu cos

Objectiu

Aprèn a fer introspecció per escoltar el teu cos, fent estiraments amb atenció plena i detectar en quines condicions està cadascun dels teus músculs, quins estan més contracturats i com començar a cuidar-los.

Recomanat per a

Pacients amb: cansament, estrès, insomni, manca de concentració, ansietat, contractures, malalties del sistema musculoesquelètic (síndromes subacromials, epicondilitis, síndrome del túnel carpià, patologies de rotadors de l'espatlla, tendinitis aquil·les, tendinitis fàscia lata, tendinitis glutis, impigments, fasciïtis, etc...), mals d'esquena i altres tipus de dolors musculars.

Aprèn a respirar per a gestionar les teves emocions

Objectiu

Aprèn a explorar de quina manera respires per poder oxigenar tot el cos utilitzant exercicis molt bàsics, es així com començaràs a percebre de quina manera t’afecten les teves pròpies emocions.

Recomanat per a

Persones que utilitzen una respiració superficial (1/3 de la població) amb cansament, malalties respiratòries, dolors musculars, manca d’atenció i de concentració, depressió, ansietat.