Medicina Esportiva

Medicina Esportiva

Valoració isocinètica amb Cybex

El nostre Centre disposa d’un dinamòmetre isocinètic que ens permet fer valoracions musculars i rehabilitació de lesions amb atrofia muscular. La valoració qualitativa i quantitativa de la funció muscular, detecta desequilibris que no són fàcils d’avaluar amb altres proves diagnòstiques.

La rehabilitació isocinètica es un treball específic que es realitza amb tota seguretat detectant els desequilibris i corregint-los, el que ens permet fer prevenció pel fet de detectar les lesions de risc. Les regions anatòmiques més tractades amb isocinètica a Medisport són el genoll i l'espatlla però gràcies a la seva gran adaptabilitat també ens permet avaluar i rehabilitar altres articulacions com el colze, el canell o el turmell. El 2004 vàrem incorporar el mòdul per tractar patologies del raquis cosa que ens ha permès avançar en el tractament de casos que no responien a altres teràpies.

És una eina imprescindible a l’hora de fer una anàlisis dels diferents factors causals i una avaluació constant de l’estat muscular per conèixer l’origen de la lesió, evitar recaigudes i poder fer prevenció.