Podologia

Podologia

La podologia té diferents facetes i s'adreça a tota la població des del punt de vista preventiu i diagnòstic pel que fa a de les patologies del membre inferior.

Realitzem un examen biomecànic que consisteix en l'anàlisi de la marxa i la cursa, el recolzaments plantars (pressions i forces) i també una avaluació muscular i postural, és així com obtenim les dades necessàries per fabricar les plantilles ortopèdiques que calmaran els dolors i reduiran els trastorns morfològics tant estàtics com dinàmics.

També estem especialitzats en podologia infantil i podologia esportiva. En el cas del pacient esportista, analitzem amb cura el seu entorn per poder garantir uns bons resultats en la seva pràctica esportiva. Tenim en compte la disciplina, la freqüència, la tècnica esportiva, el terreny, el tipus de calçat així com les ambicions de cada individu. Gràcies a aquesta consideració global de l'esportista us podem aportar la resposta més adaptada a l'hora de tractar de manera eficaç cada dolor.

Quan consultar-nos? En cas de mal als peus, malformacions del peu, deformitats de la marxa, dolors de genoll, anca o esquena (lumbàlgies), dolors de la planta del peu, diferència de llargada dels membres inferiors, tendinopaties, etc.

L'altra part de la nostra feina es concentra en tenir cura dels peus, és a dir, de les afectacions de la pell i de les ungles, en nens, adults, esportistes i pacients diabètics.

Quan consultar-nos: durícies, callositats, hiperqueratosis, ulls de perdiu, ungla encarnada, micosis, berrugues plantars, etc. També realitzem sessions de reflexologia podal, on es combina massatge i acupresió sobre zones reflexes a nivell del peu.