El lloc web Medisport.ad té com a objectius:

  • presentar i donar informació sobre Medisport, centre de medicina i fisioteràpia situat a Avinguda Meritxell, 30 1r pis AD500 Andorra la Vella, inscrit al Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris i Sociosanitaris d'Andorra amb el número 204 i data d'inscripció 15/10/1999, i número de registre tributari L-707969-P
  • donar informació en general sobre la pràctica saludable d’activitat física, ja sigui a nivell de lleure o be en la pràctica esportiva mes exigent

Aquestes pàgines subscriuen els principis de bona pràcticade Web Mèdic Acreditat, programa d'acreditació de qualitat de webs mèdics del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Els consells mèdics o de salut suggerits en aquest lloc web son proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats, quan la informació prové d’enllaços externs, aquests son clarament identificats.

El Dr Bernat Escoda Alegret, col·legiat nº 194 del Col·legi Oficial de Metges d'Andorra, especialitzat en medicina de l’activitat física i de l’esport es responsable del contingut d’aquest lloc web.

Alguns continguts poden ser realitzats per d’altres professionals que seran degudament identificats.

La informació proporcionada en aquest lloc està dirigida a complementar, no a reemplaçar, la relació que hi ha entre un pacient o visitant i el / la seu / seva metge / metgessa actual.

Sempre que ho considerem oportú la informació continguda en aquest lloc serà confirmada amb referències clares a les fonts de les dades i, sempre que es possible, establim hipervincles a aquestes dades. 

La data de l'última modificació d'una pàgina clínica estarà clarament identificada.

Malgrat que sempre intentem oferir informació de la manera més clara possible, podeu demanar qualsevol aclariment ocasional a la nostra adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El finançament d’aquest lloc web es fa exclusivament a càrrec de Medisport, excloent qualsevol altra aportació. El lloc web de Medisport no conté publicitat.