Teràpia INDIBA

Teràpia INDIBA®

La tecnologia INDIBA® estimula la reparació del teixit, estimulant la proliferació de cèl.lules mare i la seva diferenciació, accelerant així la recuperació de les lesions.

Els resultats s'aprecien des de la primera sessió amb disminució del dolor i de la inflamació.

S'ha demostrat que produeix un augment del flux sanguini en l'àmbit profund i per tant, un augment d'oxígen i nutrients, per això quan l'utilitzem combinat amb la teràpia manual i l'exercici l'INDIBA® dona resultats incomparables en lesions tant agudes com cròniques com trencaments fibril·lars, esquinços, tendinopaties, hematomes, bursitis, fractures, lumbàlgies, cervicàlgies, osteartritis, etc.

A part d'utilitzar-lo com a coadjuvant en les tècniques de teràpia manual de l'aparell musculo-esquelètic, en fisioteràpia esportiva s'utilitza per preparar els teixits abans de la competició i per la recuperació dels teixits després de la competició millorant així el rendiment esportiu.

La teràpia INDIBA® es pot integrar al tractament manual de fisioteràpia per obtenir millors resultats, ja que accelera el procés de reparació dels teixits tant en fase inflamatòria aguda com en fase crònica. Ens ha permés resoldre fàcilment i ràpidamet patologies que abans se’ns estancaven, es per això que cada cop son més els metges que recomanen la seva utilització. Els resultats encara son més interessants quan ho combinem amb teràpia manual i exercici, sobretot a l’hora de tractar esportistes amb patologies cròniques.

També es realitzen tractaments de fisio-estètica, obtenint molt bons resultats en el tractament de cicatrius recents ja que redueix la inflamació i l’hematoma, afavorint la cicatrització. També s'utilitza en el tractament de cicatrius antigues perquè disminueix la fibrosi. En l'adipositat localitzada i en la cel·lulitis, buida l'adipòcit i inhibeix la producció de nous adipòcits, al mateix temps que millora l'aspecte estètic de la cel·lulitis.

Teràpia INDIBA®