Teràpia neural

Teràpia neural

La teràpia neural és una teràpia reguladora que exerceix la seva acció a través del sistema nerviós –especialment l’autònom- injectant petites quantitats d’anestèsic local en baixa concentració sense finalitat anestèsica. Es busca, en canvi, neutralitzar les irritacions que al llarg de la vida han anat afectant el to neurovegetatiu i activar la seva tendència natural, a l’equilibri.

Al treballar sobre el sistema Nerviós vegetatiu que interrelaciona tots els òrgans entre ells i també amb el nostre sistema emocional, es converteix en una eina molt útil dins la medicina integrativa ja que això es el que permet poder actuar sobre el camp psicosomàtic.

Utilitza com a eina principal la història de vida del pacient, analitzant minuciosament quins factors han pogut alterar aquest equilibri del SNV, per què sol ser a partir d’aquell moment quan apareixen els símptomes.

Sobre quines patologies actua? Dolors musculars, migranyes, cicatrius disfuncionals, dolors generalitzats, infeccions recurrents, herpes, neuràlgies... Allà on hi hagi una fibra nerviosa la teràpia neural pot actuar.