Medicina integral

Medicina integrativa

La Medicina integrativa engloba la medicina convencional y la medicina natural, per posar a disposició del pacient tots els instruments possibles per a la seva curació. Té en compte aspectes globals de l'individu: fisiològics, psicològics, nutricionals i socials.

És important destacar que la malaltia, en moltes ocasions, apareix a conseqüència de mals hàbits alimentaris i conductuals, que a la llarga produeixen una feblesa del sistema immunitari.

Mantenir l'organisme desintoxicat i un sistema immunitari sa i fort és la manera més efectiva d'evitar la malaltia. La Medicina integrativa permet tractar pacients amb malalties cròniques que fins ara només reben un tractament pal·liatiu en comptes de curatiu.

L'abordatge integral permet restaurar la salut per què suposa una anàlisi global de les causes que originen una determinada patologia, permeten així reduir la medicació tradicional (antiinflamatoris, ansiolítics...), ja que incorpora suplementació ortomolecular amb principis actius naturals a concentracions terapèutiques.