Fisioteràpia

Fisioteràpia

Fisioteràpia del sòl pelvià

Aquesta és una branca de la fisioteràpia que té com a objectiu poder valorar, tractar i prevenir les alteracions que poden produir-se en el sól pelvià, tant en homes com en dones. És de gran ajuda en el tractament de diferents disfuncions com: incontinència urinària, urgència miccional, incontinència fecal o de gasos, prolapses, dolor pelvià, restrenyiment, disfuncions sexuals, diàstasi abdominal, etc. És una disciplina terapèutica que és útil durant l’embaràs i el postpart per pal.liar els dolors o molèsties ocasionats durant i després de l’embaràs.

Per altra banda en dones que realitzen esports d’alt impacte o hipopresius com el running, tenis, atletisme o crossfit, s’utilitza com a complement quan hi trobem associades debilitats, hipertonies o incontinències d’esforç o mixtes que perjudiquen la pràctica de l’exercici. Així doncs la reeducació del perineu, el reforç muscular i la reducció de la hiperpressió abdominal són els objectius principals d’aquesta teràpia

Els fisioterapeutes de Medisport especialitzats en sól pelvià utilitzen l’INDIBA® Activ, com a eina valuosa gràcies als bons resultats obtinguts en postpart, dolor pelvià i incontinència urinària.